Posted by: Amelie Deco Vintage in , , , ,

Am revenit cu forte proaspete si cu bijuterii de-a dreptul fabuloase! Va invit sa va imbogatiti colectiile cu piese rafinate si stilate, la preturi reduse substantial.




Brosa argint vechi, filigran retro, inspiratie Art Nouveau, Portugalia, vintage - VANDUTA

Detalii: 3,5 cm inaltime; 4 cm latime; 5,6 grame; marcaj Sterling, made in Portugal; sistem de prindere cu ac batant si anou de siguranta

Minunata brosa provine din colectia privata a sotiei unui  medic de renume. Este realizata la o casa de bijuterii portugheza, in a doua jumatate a secolului XX, dupa un model antic si pastreaza influente ale stilului Art Nouveau, avand ca sursa de inspiratie un model din perioada Belle Epoque. 




Brosa veche filigran, model rodie, simbol Granada, inspiratie Belle Epoque, bijuterie vintage, Spania, perioada postbelica, piesa colectie

Pret: 199 lei 129

Detalii: 4,5 cm lungime; 3 latime; 7,7 grame; marcaj argint 925; sistem de prindere prevazut cu ac batant si parghie de siguranta

Minunata brosa provine dintr-o colectie privata a unei descendente a micii nobilimi engleze. Este realizata la o casa de bijuterii britanica, in a doua jumatate a secolului XX, dupa un model antic si pastreaza influente ale stilului Art Nouveau, avand ca sursa de inspiratie un model din perioada Belle Epoque. 



Brosa argint vechi, model flori cires, inspiratie japoneza, postbelica, vintage

Pret:  229 lei 139

Detalii: 2 cm inaltime; 5 latime; 4,7 grame; sistem de prindere prevazut cu ac batant si anou "C" deschis

Minunata brosa provine dintr-o colectie privata a unei descendente a micii nobilimi engleze. Este realizata la o casa de bijuterii britanica, in a doua jumatate a secolului XX si pastreaza influente ale stilului Art Nouveau, avand ca sursa de inspiratie un model antic din perioada Belle Epoque.



Brosa argint vechi, semnata casa de bijuterii Danemarca, model retro, inspiratie Art Nouveau, perioada postbelica, vintage, piesa colectie

Pret: 239 lei 149

Detalii: 4 cm lungime; 2,5 cm latime; 7,3 grame; marcaj argint 900; sistem de prindere prevazut cu ac batant si parghie de siguranta; semnata casa de bijuterii Danemarca, TSD

Minunata brosa provine dintr-o colectie privata a unei descendente a micii nobilimi engleze. Este realizata la o casa de bijuterii daneza, in a doua jumatate a secolului XX, dupa un model antic si pastreaza influente ale stilului Art Nouveau, avand ca sursa de inspiratie un model din perioada antica.



Brosa argint vechi, model floare cu frunze Art Nouveau, design antic, interbelica, Anglia

Pret: 239 lei 149

Detalii: 6 cm lungime; 1,3 cm latime; 3,9 grame; sistem de prindere cu ac batant si parghie de siguranta; marcaj 800

Minunata brosa provine din colectia privata a sotiei unui medic de renume. Este realizata la o casa de bijuterii britanica, in prima jumatate a secolului XX, cu elemente specifice perioadei Art Nouveau, avand ca sursa de inpiratie un model antic. 

Periodizarea a fost realizata tinand cont de repere de stil, patina naturala, tehnica, provenienta de lot si arie geografica.

This entry was posted on 01:27 and is filed under , , , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu