Posted by: Amelie Deco Vintage in , , , ,

Am revenit cu forte proaspete si cu bijuterii de-a dreptul fabuloase! Va invit sa va imbogatiti colectiile cu piese rafinate si stilate, la preturi reduse substantial.
Bratara argint veche, model cerc gravat, manufactura engleza, bijuterie vintage, inspiratie Art Deco, perioada postbelica, piesa colectie - VANDUTA

Pret: 189 lei 129 

Detalii: 6-6,5 cm diametru (este usor reglabila); 0,4 cm latime; 6,7 grame


Provine din colectia privata a sotiei unui medic de renume si a fost realizata in a doua jumatate a secolului XX, dupa un model antic Art Deco.

Bratara argint vermeil, placata aur, model gravat manual, metaloplastie, manufactura italiana - VANDUTA

Detalii: 18,5 cm lungime; 0,3-1 cm latime; 7 grame; titlu de argint 835


Minunata bratara provine din colectia privata a unui medic de renume si a fost realizata in a doua jumatate a secolului XX, de catre un artizan italian, pastrand influente ale stilului Art Deco si avand ca sursa de inspiratie un model antic.

Bratara argint veche, anturaj onix, decor mitic oriental, manufactura berbera

Pret: 349 lei 199

Detalii: 6 cm diametru (potrivita unei incheieturi de 18-19 cm); 0,7-1,5 cm latime; 14,1 grame; titlu de argint 925


Minunata bratara provine din colectia privata a sotiei unui medic de renume si a fost realizata in a doua jumatate a secolului XX, de un artizan oriental, avand ca sursa de inspiratie un model antic.Bratara argint porte-bonheur, 17 lucky charms, steme emailate, pandantive miniaturi

Pret: 399 lei 269

Detalii: lungime 19,5 cm; latime bratara 0,5 cm; 23 grame; 12 lucky charmuri marcate individual cu titluri de argint 800-935


Minunata bratara provine din colectia privata a unui medic de renume si a fost realizata in a doua jumatate a secolului XX, in Anglia, pastrand influente ale stilului victorian si avand ca sursa de inspiratie un model vechi.
Bratara argint veche, lucrata filigran, retro, manufactura germana, postbelica

Pret: 499 lei 349 

Detalii: 18 cm lungime; 2,2 latime; 26,1 grame; titlu de argint 835


Minunata bratara provine din colectia privata a sotiei unui medic de renume si a fost realizata dupa jumatatea secolului XX, de o casa de bijuterii din Germania, avand ca sursa de inspiratie un model antic si pastrand multe dintre elementele definitorii ale stilului Art Nouveau. 

Periodizarea a fost realizata cu repere de stil, patina naturala, tehnica, provenienta de lot si arie geografica.

This entry was posted on 04:32 and is filed under , , , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu