Posted by: Amelie Deco Vintage in , , ,

Am revenit cu forte proaspete si cu bijuterii de-a dreptul fabuloase! Va invit sa va imbogatiti colectiile cu piese rafinate si stilate, la preturi reduse substantial.


Lant argint pandantiv filigran, vechi, model retro, inspiratie Art Deco, vintage
Pret: 249 lei 129
Detalii: 40,5 cm lungime; pandantiv: 2,5 cm diametru; 5,4 grame
Minunatul lant din argint cu pandantiv filigranat provine dintr-o colectie privata a sotiei unui medic de renume. Este realizat a doua jumatate a secolului XX, pastrand insa influente ale stilului Art Deco si avand ca sursa de inspiratie un model din perioada Belle Epoque.

Lant argint pandantiv simbol celtic progres, model vechi, vintage, piesa colectie
Pret: 279 lei 149
Detalii: 45 cm lungime lant; pandantiv: 3 cm inaltime, 2 cm latime; 8,5 grame

Minunatul colier din argint provine dintr-o colectie privata a sotiei unui medic de renume francez. Este realizat a doua jumatate a secolului XX, pastrand insa semnificatiile vechilor celti. Triskelion este simbolul actiunii, progresului, revolutiei si competitiei, fiind reprezentarea avansarii pe toate planurile.




Colier argint pandantiv cruce Mackintosh, model vechi Scotia, piesa colectie

Pret: 299 lei 169

Detalii: 44 cm lungime lant; 4,8 grame

Minunatul colier din argint provine dintr-o colectie privata a sotiei unui medic de renume francez. Este realizat a doua jumatate a secolului XX, pastrand simbolistica care l-a facut celebru pe scotianul Charles Rennie Mackintosh (1868-1928).



Lant argint pandantiv chihlimbar, model retro, postbelic, vintage, piesa colectie - VANDUT

Pret: 399 lei 249

Detalii: 40,5 cm lungime; pandantiv: 3,8 cm inaltime, 2,3-2,6 cm latime; 14 grame


Minunatul lant din argint cu pandantiv cu chihlimbar provine din colectia privata a sotiei unui medic de renume. Este realizat in a doua jumatate a secolului XX, pastrand insa influente ale stilului Art Deco si avand ca sursa de inspiratie un model din perioada Belle Epoque.





Lant argint pandantiv scarabeu egiptean emailat, model retro, postbelic, vintage - VANDUT

Detalii: 45 cm lungime lant; pandantiv: 4 cm lungime, 3 cm latime; 23 grame


Minunatul lant din argint cu pandantiv emailat provine din colectia privata a unui medic de renume. Este realizat in a doua jumatate a secolului XX, fiind confectionat dupa un model antic, cunoscut fiind faptul ca scarabeul are o semnificatie de neegalat in religia Egiptului, unde este simbolul nemuririi, asimilat zeului Khepri (Chepre / Chepri), soarele de la rasarit.

Periodizarea a fost realizata tinand cont de repere de stil, patina naturala, tehnica, provenienta de lot si arie geografica.

This entry was posted on 03:47 and is filed under , , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

1 comentarii

Ma inteteseaza Colier pandantiv Mackintosh model Scotia; tel.0723185520 - whatsapp.

Trimiteți un comentariu